fbpx

Gevorderden & Marathon cursus

Voor ervaren hardlopers en voor wie wil trainen voor een marathon. In de gevorderdencursus zul je het aantal kilometers uitbreiden. Je spierkracht zal toenemen en er zal aandacht besteed worden aan je je looptechniek, waardoor je nog efficiënter leert hardlopen. Een ervaren trainer met wedstrijdervaring inventariseert jouw wensen en trainingsdoelen en zal daar je training op afstemmen. Na de gevorderdencursus zijn jouw loopprestaties op een hoog niveau.

Inschrijven Gevorderdencursus

Inschrijven doe je door onderstaande linkjes te volgen: je betaalt dan met iDeal via onze zustersite van Hardlopen Amsterdam.

Rooster sept-dec 2020

locatietrainingtijdstipstartprijstrainerStartpunt 
Amersfoort SchothorstGevorderddi 20:001 sept150,-Nellie PetrusmaBij voetbal vereniging VVZAinschrijven
Amersfoort RandenbroekGevorderdwoe 20:002 sept150,-Daniellebij voetbalver. CJVVinschrijven
Amersfoort VathorstGevorderddo 20:003 sept150,-ErikSporthal de Disselinschrijven

Inschrijven doe je door bovenstaande linkjes te volgen: je betaalt dan met iDeal via onze zustersite van Hardlopen Amsterdam.

 

Inhoud van de cursus

In de gevorderdencursus zul je het aantal kilometers uitbreiden. Je spierkracht zal toenemen en er zal aandacht besteed worden aan je je looptechniek, waardoor je nog efficiënter leert hardlopen. Je traint één keer per week samen met de hardloopgroep en twee keer per week loop je zonder trainer op basis van een persoonlijk schema.


Train met ons mee !