fbpx

Rustig-Aan vervolgcursus

De Rustig-Aan vervolgcursus is een vervolg op de Beginnerscursus en voor wie de overstap naar de half-gevorderdengroep wat te groot is.
Voor lopers die 20-30 min. aaneen kunnen hardlopen, maar moeite hebben om dit vol te houden.
In de Rustig-Aan vervolg groep ligt de nadruk op conditie verbetering doordat we op een lage intensiteit hardlopen. Aan het einde van de cursus kun je de 20-30 min. aaneen hardlopen makkelijker volhouden.

Rooster Rustig-Aan vervolg

Inschrijven doe je door onderstaande linkjes te volgen: je betaalt dan met iDeal via onze zustersite van Hardlopen Amsterdam.


Van 1 juni tot 30 augustus kun je voor €100,- 
onbeperkt trainen op alle locaties met de
XXL Zomerpas 2020

XXL Zomerpasrooster

Om de groepsgrootte in de gaten te houden meld je je aan via je favoriete training + locatie.

LocatieVerzamelplekDagTijdNiveau 
EemhavenSmallepad 5maandag20.00licht- en half gevorderdBestel
NieuwlandSporthal Nieuwlandmaandag20.00licht- en half gevorderdBestel
Schothorstbij voetbalvereniging VVZAdinsdag20.00licht- en half gevorderdBestel
Randenbroekbij voetbalvereniging CJVVwoensdag20.00licht- en half gevorderdBestel
VathorstSporthal de Disseldonderdag20.00licht- en half gevorderdBestel

Inschrijven doe je door bovenstaande linkjes te volgen: je betaalt dan met iDeal via onze zustersite van Hardlopen Amsterdam.
Wil je instromen? neem dan contact op!

Startlocaties

Centrum

Vathorst

Schothorst

Randenbroek

Fit en gezond door hardlopen

Tijdens de cursus zul je merken dat hardlopen leuk is. Al na enkele keren gaat je conditie met sprongen vooruit en je lichaam, maar ook je geest verandert positief. Hardlopen is dé activiteit om calorieën te verbranden, waardoor spiermassa toeneemt en de hoeveelheid vet in het lichaam vermindert. Je zult merken dat je voedingsbehoefte verandert. Je krijgt vaak minder zin in ongezonde dingen, zoals vette snacks, en juist meer zin in gezonde voeding, zoals fruit en groenten. Maar wees wel alert op het compensatiemonster! Want als je meer gaat trainen dan krijg je ook meer trek.

Inhoud van de cursus

In de Rustig Aan vervolg cursus onderhoud je je conditie en blijf je trainen op een verantwoorde wijze. De trainer bekijkt samen met jou welke mogelijkheden er zijn en je krijgt een persoonlijk trainingsschema om samen met je hardloopmaatjes, die je ongetwijfeld door de cursus zult krijgen, te trainen.


Loop met ons mee!