fbpx

Trail voor gevorderden

Je kunt al een uur onafgebroken hardlopen en je weet dat je meer kunt. Je wilt je grenzen verleggen, loopt het liefst off-road, en zoekt verdieping in het trailen, dan is de cursus traillopen voor gevorderden iets voor jou.

Fit en gezond door hardlopen

Je bent een ervaren hardloper en hebt al enkele malen een korte trailrun gelopen. Je wilt je conditie en duurvermogen als trailloper graag verbeteren om zo klaar te zijn voor je eerste lange trail in Nederland of in het buitenland.
Je gaat in deze cursus aan de slag met je snelheid en uithoudingsvermogen en leert technieken en gebruik van materialen die nodig zijn om ook op de langere trails mee te kunnen doen.

De inhoud van de cursus traillopen voor gevorderden

In de cursus train je in een groep onder leiding van een trainer die jullie gedurende 13 of 15 weken ruim een uur per week zal begeleiden om aan het eind van de cursus een trail van 60 minuten of langer achtereen te kunnenlopen. Daarnaast krijg je een hardloopschema om alleen, of samen met je trailmaatjes (die je ongetwijfeld zult opdoen in de cursus) te trainen. In deze trailcursus krijg je afwisselende oefeningen die je looptechniek en kracht bevorderen en breid je je uithoudingsvermogen en conditie uit.

Beginners en gevorderden traillopen

Na het afronden van de cursus voor beginners, is het ook mogelijk om een cursus traillopen voor gevorderden te volgen. In deze cursus worden de technieken verder uitgebreid. Ga je aan de slag met materialen en wordt er gewerkt aan je duurvermogen en snelheid. Voor deze cursus verwachten we dat je de 10 km binnen het uur loopt op vlak parcours of al enkele korte trails hebt gelopen.

Traillopen gevorderd in het kort

  • uitbreiden conditie
  • uitbreiden technieken voor traillopen
  • persoonlijk loopschema
  • motivatie van lopen in een groep, maximaal 15 deelnemers
  • persoonlijke begeleiding en deskundig advies
  • afwisselende trainingen
  • doel: 60 min. aan één lopen of de basis van traillopen toe kunnen passen
  • duur: 13 of 15 weken, ruim een uur per keer
  • €130,- of €150,- per cursus

Inschrijven traillopen gevorderd

Inschrijven doe je door onderstaande linkjes te volgen: je betaalt dan met iDeal via onze zustersite van Hardlopen Amsterdam.

Cursussen met groene datum gaan van start of zijn het al. Startdata overige cursussen volgt nog.

Rooster januari-maart 2021

locatietrainingtijdstipstartduurtrainerStartpunt 
Amersfoort Nimmerdor / Den Treekgevorderd-trailza 08:0017 april13 wekenDanielle bij parkeerplaats Dodeweg Leusdeninschrijven

Inschrijven doe je door bovenstaande linkjes te volgen: je betaalt dan met iDeal via onze zustersite van Hardlopen Amsterdam.
Heb je vragen of wil je instromen in een cursus die al begonnen is? Bel, mail of neem contact op!